Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Vă invităm să participați ca expozanți/parteneri/ sponsori la cel mai mare târg de joburi, oportunități de afaceri, francize, MLM, finanțări fonduri structurale și creditări bănci, cursuri de pregătire personală și profesională, Jobs&Business Fest 2011, eveniment ce are loc în perioada 17-19 iunie 2011, la Palatul Național al Copiilor, între orele 9:00-19:00.

Evenimentul ca și concept este adus din S.U.A., organizat de S.C. SCOP MANAGEMENT SOLUTION S.R.L. și susținut de către Patronatul Român, Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri, Agenția Municipală a Forțelor de Muncă București.

Jobs&Business Fest 2011 este un târg-eveniment de networking în piața forței de muncă, eveniment ce aduce soluții pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, posibilitatea găsirii celui mai important capital într-o companie, capitalul uman, promovarea de oportunități de afaceri, dezvoltare personală, consultanță de business, consultanță accesare fonduri europene, consultanță financiară și tot ce are legatură cu îmbunătățirea mediului de afaceri atât structural cât și economic.

În cadrul târgului Jobs&Business Fest 2011 aveți posibilitatea prezentării produselor/serviciilor pe care le oferă compania dvs., puteți de asemenea fi prezenți cu premii, sponsorizări, work-shop-uri iar în ultima zi veți putea participa la discuții cu oameni din lumea bancară, antreprenori, coach de renume, personalități, în cadrul unei degustări de vinuri.

Vă oferim consultanță cu privire la adaptabilitatea prezentărilor la specificul evenimentului pentru a pune în valoare compania dvs.

Estimăm participarea a peste 100 de firme, iar prin intermediul unei publicități agresive, estimam minim 30 000 de vizitatori în cele 3zile.

În cursul zilei de 19 iunie, orele 18:00-20:00, va avea loc un concert extraodinar de jazz&jazz blue în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor susținut de Ozana Barabancea, Marcian Petrescu și trupa Trenul de noapte.

Suntem onorați să ne fiți alături în realizarea acestui proiect, fie ca expozant, fie ca partener, fie ca sponsor sau sub orice altă formă de prezentare, promovare sau informare.

Vă trimitem atașat o scurtă prezentare a evenimentui Jobs&Business Fest 2011 și formularul de participare.

Vă propunem stabilirea unei întâlniri pentru a discuta detalii cu privire la modalitățile de colaborare și semnarea contractului.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura